Nyfiken på...

.
.
.

Friskis&Svettis Sollentuna har en kampanj under vintern 2014 och våren 2015 där vi profilerar några av våra underbara funktionärer. Håll utkik här på webben och i pressen.

Nedan hittar du dem vi redan profilerat. Sidan kommer att uppdateras allt eftersom vi publicerar artiklarna.

.
.
Första gången jag kom i kontakt med ett upplägg som liknar Friskis&Svettis var när jag och min familj åkte på träningssemester med Springtime Travel till Portugal. Min pappa arbetade som naprapat på resan. Varje dag prövade jag mängder av pass, framförallt dansanta och fick smak för passträning. Nu har jag varit i Portugal och tränat totalt fyra gånger och det har varit lika underbart varje gång. Jag hoppas att jag är en av dem som leder pass på stranden där om några år. Då blir det jag som bjuder med mig pappa istället för tvärtom.

Läs mer om Wilma »

Flicka dansar i vatten. 
Jag heter Aidin Akbari och är funktionär på Friskis&Svettis Sollentuna. Jag leder Box för alla möjliga typer av människor: stora som små, äldre som yngre, killar och tjejer. Boxpasset är ett relativt tufft pass men det lockar en mycket varierad grupp, precis som man bör förvänta sig när man går på ett Friskis-pass. Du kan också.

Läs mer om Aidin »

Kille i boxningshandskar
   
Jag heter Sara Borgström, är värd i gymmet och cirkelgymsledare på Friskis&Svettis Sollentuna. 

Jag har en lång relation till Friskis, så det kändes naturligt att engagera mig i Friskis&Svettis Sollentuna. När jag var liten höll min mamma familjegympa i områdets skolgympasal. Jag fick vara med henne och hjälpa till. 

Läs mer om Sara »
Leende kvinna bakom gymrep 
  
Jag heter Ali Husseini, kallas för Ali, och jobbar som gyminstruktör på Friskis&Svettis i Sollentuna. Styrketränat har jag gjort i 13 år, men även gymnastik i tre år, judo två och kung fu i ett. Och så har jag varit fotbollsmålvakt i två år. Jag gillar verkligen att träna och gör det sju dagar i veckan.
 
Läs mer om Ali »
En boxande man. Foto: Eszter Simone 
   
Jag heter Helena Nyström, är barn- och juniorjympaledare och en glad, ”vanlig” motionär i Friskis&Svettis Sollentuna.Jag är även ledare för enkel familjejympa, ett pilotprojekt i Sollentuna, där jag tillsammans med Cilla Tapio har anpassat ett familjejympapass till barn med intellektuella funktionsnedsättningar. Vilken härlig grupp det är!

Läs mer om Helena »
Balans på boll. Foto: Eszter Simone 
   
Verksamhetschef Sama Mielig om Friskis&Svettis i Sollentuna

Vad händer den 15 januari?
– Då inviger vi våra nya större träningsytor i Stinsen . Alla är välkomna till öppet hus. Vi brinner av lust över att visa hur vi tänkt.

Läs mer om Sama  »

Man i träningskläder 
   
Jag heter Gert Östergren. Jag började träna regelbundet 1990 med Friskis&Svettis i Skarpnäck som hör till stockholmsföreningen. 

På Friskis&Svettis i Sollentuna leder jag numera jympa och administrerar data. När jag leder mitt pass vill jag att medlemmarna ska bli svettiga men också att de ska vara glada och nöjda efter passet.

Läs mer om Gert  »
 
Leende man med glasögon - foto: Eszter Simone


 
   
 

Jag heter Malin Ullman och leder yoga, step och afrodans samt arbetar mycket med lokalerna. Jag har utformat både första och andra etappen av de lokaler vi är i idag.
 
Min träningshistoria innehåller mycket gymnastik. Jag har tränat själv sen jag var 3 år och varit gymnastiktränare för killar i 20 år nu. Motionär på Friskis har jag varit till och från sen mitten av 90-talet, ledare sen 2010.

Läs mer om Malin  »

 Hoppande tjej - foto: Eszter Simone