Det är du som gör skillnaden!

En grupp människor i gräset.
Varför Friskis&Svettis?

Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ett leende.
Leendet känns. Ofta syns det. Det sitter i maggropen som en känsla av lycka.

Styrda av lusten
Det där speciella leendet vinner över alla jag-borde-tankar. Träning driven av dåligt samvete blir sällan kul, regelbunden eller långvarig. Det är därför som Idrottsföreningen Friskis&Svettis bygger verksamheten på idén om att träning ska vara styrd av lusten.

Längta till träningen
Om det är kul att träna vill du göra det igen. Då kan du längta till nästa gång. Det kan gå så långt att du står där och ler medan du är mitt uppe i något helt annat i vardagen. Du är nöjd med dig själv. Du känner din kropp och gillar den. Du mår bra, helt enkelt.

Vem behöver mer fokus på kroppen?
En idrottsförening med ett leende som mål måste leva upp till annorlunda krav på träningen. Lustfylld träning måste innehålla mer än en korrekt utförd benböj (håll upp bröstet, tyngden på hälarna). På spinningcykeln kan den inte bara stärka quadriceps och gluteus maximus. Lustfylld träning fördelar fokus jämnt mellan tekniken och känslan, mellan kroppen och själen.

Kroppen och själen
Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort. Därför är leendet målet. Och dit leder bara den sortens träning som har plats för själen. Om du nyss tränat när du läser detta kanske det pirrar lite i maggropen.

Vad gör en receptionist?
Våra receptionister ska ha en god kännedom om vårt träningsutbud och kunna erbjuda passande träningsformer till våra blivande medlemmar. Informera korrekt om våra priser och tjänster på ett naturligt och inbjudande sätt. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår fakturering, e-post svar, telefon och kundkontakt vid disk. I jobbet ingår även att hålla koll och informera om våra trivselregler och se till att dessa följs med bästa förmåga. 
Sökande ska gilla att arbeta med kundkontakt och kunna bjuda på sig själva.

Välkommen med din ansökan.