New Page 1

Matilda Elfman

Porträtt kvinna.

Vem är du och vad arbetar du med privat?
Jag är en tjej som älskar träning och hälsa och jobbar sedan knapp 2 år tillbaka som dietist på ett rehab i Åkersberga.

Varför brinner du för just den träningsformen som du är teamledare för?
Jag älskar rörelseglädjen som jympan medför och den härliga vi-känslan - det är verkligen en träningsform där man får energi av varandra.

Styrkepassen älskar jag för träningseffektiviteten och hur man i alla våra styrkepass kan lägga det på sin nivå och verkligen utmana sig själv att ta i mer och bli starkare.

Vad leder du för pass själv?
I dagsläget leder jag power hour och uteträning.

Vad vill du åstadkomma med din ledarstil?
Jag vill förmedla styrka och explosivitet. På mina pass vill jag att man ska känna självförtroende och våga ta i lite extra.

 

Hur väljer du din musik?
Jag väljer framförallt min musik utifrån vad jag själv tycker är härligt att röra sig till. I power hour använder jag mig gärna av housemusik för att få till en partykänsla!

Vad gör dig glad?
Träning, god mat och vänner. En kombination av dessa och min dag är fulländad!

Hur tränar du när du inte leder pass?
Jag gillar att variera min träning och försöker att bara göra det jag tycker är roligt. I vissa perioder är det styrketräning på gymmet och i andra perioder är det löpning. Just nu är jag mycket inne på löpning då jag ska springa min första maraton i vår.

Vad är ditt råd för hur man kommer igång med sin träning och hur man fortsätter?
Mitt bästa råd är att bara träna när man har lust och bara det man tycker är kul. Den bästa träningen är inte den som blir av, utan den du njuter av!