Vem vill du helst träna med?


Ungdom i gymmet.
Daniel Ahmadi, 16, är mitt uppe i eftermiddagens gympass


-    Jag skulle vilja träna med Elliott Hulse. Han har en stor YouTube-kanal om träning och är en strongman. Av honom får jag råd om hur jag ska träna och han hjälper mig så att jag utför mina övningar på ett korrekt sätt.
Kvinna i gym.
Mona Davinder, 54, är i full färd med att ställa in benmaskinen i gymmet

-    Om jag fick välja vem som helst vill jag träna med min kompis Karin. Hon är en bra inspiration och vän. Vi peppar varandra och när jag kör med henne tar jag i mycket mer. Oftast går vi och simmar tillsammans, men jag skulle också vilja träna med henne i gymmet. Då skulle vi träna armar och ben.
Leende kvinna i halsduk.
Charlotta Lind, 43, laddar inför dagens Indoor Walking-pass

-    Någon jag gärna skulle köra ett träningspass med är kändistränaren Jillian Michaels. Hon har en YouTube-kanal och jag brukar kolla på den när jag tränar styrka, cardio och yoga. Hon inspirerar mig eftersom hon tillåter träning på olika nivåer, alltifrån nybörjare till mer avancerad nivå.
En man med korslagda armar.
Majd Khatibi, 57, tar en svettig paus i gymmet

-    Helst av allt vill jag träna med mina kompisar. Eftersom jag kan vara lite lat är det bra att träna med dem, då de pushar och hjälper till. Dessutom vill jag testa något enklare jympapass men är lite rädd att gå själv. Om jag tar med mig dem skulle jag våga gå dit.
F&S-ledare i gruppträningssalen.
Magdalena Riddar, 27, inväntar deltagarna till kvällens medeljympa

-    Det vore roligt och inspirerande att få träna med Charlotte Kalla. Vi skulle köra längdskidor, vilket är någonting jag vill lära mig. Jag har provat det förut men det är svårt att få upp hastigheten. Det verkar som om hon är en ödmjuk person och hon skulle peppa mig.

Text: Anna Stark