Samas julbrev

07 december 2017
Sama

Hej,
 
Ännu ett år lider mot sitt slut men vilket härligt år! När jag tänker tillbaka på tiden sedan vi flyttade hit till Stinsen inser jag hur mycket som hänt.
 
I oktober 2011 flyttade vi in i våra nya lokaler i Stinsen som då var 2000 kvm. I oktober 2014 utökade vi lokalerna till 3000 kvm och i oktober 2017 utökade vi lokalerna ännu en gång - nu till 4450 kvm.
 
Vi utökade i oktober trots att Stinsen har andra planer i framtiden. Jättekul tycker vi. Läs gärna artikeln i Vi i Sollentuna förra veckan:
 
Friskis satsar i Stinsen - men andra lämnar
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/friskis-satsar-i-stinsen-men-andra-lamnar/repdpnqkv!8Nf4tt7YKpJ0PzksSH9EyQ/
 
Vad hittar vi på härnäst? Ja, det får framtiden utvisa. Vi har ett långt kontrakt här i Stinsen (till och med 2023-12-31). 

Vi kommer att stanna kvar i det här området. Och att utvecklas och fortsätta vara störst och bäst - det kommer vi alltid satsa på. 
 
I somras hade vi också rekord i antal olika utepass. Vi hade inte bara jympa utan också styrka, löpning, yoga och cirkelgym ute. Nästa år kommer vi att satsa lika starkt. Och kom ihåg - all vår uteträning är gratis.
 
Vi har idag verkligen en komplett drömanläggning. Du kan träna tufft eller du kan träna lätt. Det är du själv som väljer. ALLT finns på en och samma plats.
 
Alla ska kunna hitta en träningsform man trivs med hos oss.
 
Vårt nyhetslöfte till dig - det kommer inte vara någon trängsel i våra lokaler 2018.
 
Jag vill också passa på och önska er alla en härlig jul och ett gott nytt år och jag hoppas att vi ses här på Friskis även nästa år. 
 
 
Vänliga hälsningar
Sama Mielig
Verksamhetschef