Öppettider

 • Måndag
  06:30 - 22:00
 • Tisdag
  06:30 - 22:00
 • Onsdag
  06:30 - 22:00
 • Torsdag
  06:30 - 22:00
 • Fredag
  06:30 - 21:00
 • Lördag
  08:30 - 21:00
 • Söndag
  09:30 - 21:00

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd. 

Friskis PT hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt. Har du inget särskilt mål hittar ni ett tillsammans! Tränar gör ni också tillsammans. Då är det du som bestämmer över upplevelsen. Peppad eller stöttad. Hårt eller mjukt. Din Personliga tränare ger dig det där extra som hjälper dig komma igång eller komma vidare.

Friskis PT ser till helheten: Du får ett upplägg anpassad för just din kropp och ditt sinne. Med varierad träning och lagom mycket återhämtning tar du dig till ditt träningsmål. 

Så funkar det

Första gången du träffar din PT har ni ett samtal om dina önskemål med träningen, din träningsbakgrund och ditt nuläge. Du får göra några tester för att din PT ska kunna lägga upp träning utifrån just dina styrkor och utvecklingsområden. Ni gör en plan tillsammans och bestämmer hur ofta ni ska träffas. Friskis&Svettis Personliga tränare behandlar alla uppgifter om dig konfidentiellt.
  

Skillnaden mellan PT och gyminstrutktör

De personliga tränarna lägger upp skräddarsydd träning, utför tester, gör en plan och följer upp träningen över längre tid. De kan också vara med under dina träningspass för att peppa och utveckla din teknik – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Gyminstruktörernai gymmet hjälper dig med träning här och nu och är duktiga på träningsvariation, inspiration och att instruera och guida dig på kortare sikt.

Våra PT:s utbildning och kompetens

Alla våra Personliga tränarna har genomgått Friskis grundutbildningar och är licensierade personliga tränare med lång erfarenhet av att leda och inspirera människor i träning. De är utbildade inom många olika typer av träning, testmetodik, långsiktig träningsplanering och återhämtning. De är lika rotade i hälsa och idrott som i Friskis värderingar. Våra PT har ett passionerat intresse för lustfylld träning och människor!

Första gången?

Perfekt för dig! Våra personliga tränare hjälper dig att komma igång.